Cursus op Ameland
 
Dit is Cursus op Ameland:
 • Wij geven trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, communicatie en coaching.
 • Wij helpen mensen sterker te maken en teams beter te laten samenwerken.
 • Daarbij maken wij gebruik van de prachtige omgeving van ons eiland eiland.
 • Voor de binnenactiviteiten beschikken wij over een unieke trainingslocatie op een prachtige plek: De Vermaning in Nes.
Kijk op onze website voor ons totale aanbod. Verrassend!
 
Cursus op Ameland
Tiemen Boelensweg 6
9164 KP, Buren
06 1922 1782        
 
 
 
 

Galerie Atelier 31
 
"Kunst omdat het moet"
 
Een bezoek aan Galerie Atelier 31 is een inspirerende en kunstzinnige ervaring. In de rustgevende, lichte en smaakvolle ruimte is het hele jaar door werk te bezichtigen van Tom Beijl: schilderijen, en Margreet Halma: bronzen.
 
Openingstijden: van woensdag tot en met zaterdag van 11 tot 17 uur.
In de periode dat de galerie gesloten is, is er altijd de mogelijkheid tot bezoek op afspraak.
 
Galerie Atelier 31
Westerlaan 31
9161 AN, Hollum Ameland
0519 55 47 87        
 
http://www.atelier31.nl/            
 

Galerie Bo Lumen
 
Galerie Bo Lumen ligt aan de rand van het schilderachtige dorp Ballum. Naast een permanente expositie van kunstschilder Bea van Twillert, tevens galerie-eigenaar, is in Bo Lumen werk te zien van kunstenaars uit binnen- en buitenland. Het werk van Bea omvat een breed palet aan thema's zoals landschappen, huizen, stillevens en portretten. Bij de galerie heeft Bea altijd 'Open Atelier".
 
open: wo. t/m za. 10.00 - 16.30 uur
 
Galerie Bo Lumen
Douwe Klipweg 10
9162 EP, Ballum Ameland            
0519-556363
 
 

 


Galerie November
 
Galerie November is gevestigd in Nes en beschikt over 3 ruimtes welke dienen als expositieruimte voor diverse kunstenaars. Iedere 2 tot 3 maanden kunt u nieuwe kunst vinden in Galerie November.
 
Daarnaast is in Galerie November, het gehele jaar door, glaskunst van Branka Lugonja, Kosta Boda en Orrefors te bezichtigen.
 
Galerie November is 4 dagen in de week geopend. U kunt hier terecht voor kunst in diverse prijsklassen. Zo zijn er al kleine kunstwerken te koop vanaf € 20,-, leuk om te hebben of weg te geven.
 
Bent u zelf kunstenaar en wilt u graag exposeren in Galerie November? Neem dan contact en informeer naar de mogelijkheden.
 
Tot ziens in Galerie November!
 
Galerie November
Bureweg 2
9163 KE, Nes
0519 546561            
 

Kunstmaand Ameland
 
22 oktober t/m 21 oktober
 
Vertoeven in de bijzondere wereld van een Waddeneiland en genieten van kunst. Dat kan in november op Ameland! In deze inspirerende omgeving exposeren een zeventigtal kunstenaars uit Duitsland, Denemarken, Zweden en Nederland hun werk op ongeveer dertig verschillende plaatsen verspreid over het hele eiland. De 'expositieruimtes' zijn o.a. kerken, diverse galeries, musea, gemeentehuis en kampeerboerderijen. Maar ook het landschap dient als decor. Naast exposities worden er tijdens de kunstmaand avondvoorstellingen en workshops georganiseerd. Alle exposities die in het kader van de Kunstmaand op Ameland plaatsvinden zijn van woensdag tot en met zondag geopend.
 
 
 
Kunstmaand Ameland
Bureweg 2
9163 KE, Nes
0519 546 561     
 

 


De Vermaning
 
De Vermaning in Nes is een Doopsgezinde Kerk waar nog regelmatig kerkdiensten in worden gehouden. De akoestiek is geweldig en de sfeer vindt iedereen die er komt fijn en bijzonder. Zeker in de zomermaanden zal het kerkje regelmatig van binnen te bewonderen zijn. Geniet van deze rustige plek midden in Nes en van de expositie van het moment.
 
Trouwen, vergaderen, een lezing of expositie houden in De Vermaning: de mogelijkheden voor u zijn enorm: stoelen en tafels zijn naar wens te plaatsen. Er is een beamer, scherm en een geluidsinstallatie aanwezig.
 
Maak gerust een afspraak om De Vermaning te bezichtigen of kom tijdens de openstelling even langs. Neemt u contact met ons op, al is uw idee nog niet helemaal uitgewerkt. Wij kijken graag met u naar de mogelijkheden. 
 
Tot ziens in De Vermaning!
 
De Vermaning
Vermaningspad 1,Nes
0519- 543103       
     
 

Zee van kunst
 
Galerie en winkel 'Zee van kunst' is een expositieruimte met betaalbare kunst en een winkel met originele producten. Zee van kunst wil mensen de tijd en ruimte geven eens rustig te kijken naar de verscheidenheid aan werk. 
 
 
Zee van kunst
Oranjeweg 13
9161 CB, Hollum Ameland         
06-23471249  
 
 
 

't Smederijtje, workshops en decoraties
 
Het hele jaar door organiseert 't Smederijtje workshops waarbij je alleen of in een gezellige groep zelf mooie dingen gaat maken voor binnen en/of buiten.
 
De workshops variëren van sieraden maken tot mozaïken, bloemschikken tot zeepkettingen maken. Het is mogelijk om binnen openingstijden een workshop te volgen. Buiten de openingstijden is er een minimale deelname van 2 personen. Ook organiseren wij momenten waarop de workshop wordt gegeven.
 
Ook leuk voor kinderfeestjes, bedrijfsuitjes en vrijgezellenfeestjes.
 
Alle workshops worden gegeven in onze eigen winkel, inclusief koffie en thee. In overleg verzorgen wij ook workshops op locatie.
 
't Smederijtje, workshops en decoraties         
Fabriekspad 2
9164 KR, Buren
06 13054707 
 
 

De Kracht
 
Sinds 2000 ben ik bevoegd energetisch therapeut en in 2001 Zhineng Qigong instructrice. Daarnaast ben ik mij gaan specialiseren in onder andere:
 • Natuurgeneeskunde: iriscopie, vegatest, levend bloed, voedingslijst et cetera
 • Healing: Quantum Touch en Reiki
 • Massagetherapie: stoelmassage, Dorn, Triggerpoints et cetera
 • Zhineng Qigong
 • Klankschalen en gongs
 • Systematisch werk
 • Reiniging mens en woning
Workshops, bedrijfstrainingen, maar ook privélessen en lessen aan zowel grote als kleinere groepen op locatie behoren tot de mogelijkheden.
 
Neem voor meer informatie gerust vrijblijvend contact met mij op!
 
 
De Kracht
Oosterlaan 3          
9161 AB, Hollum   
06 - 22470203 
 

 


Galerie Dit Eiland
 
De artistieke verrassing van Hollum. Wij exposeren, verzamelen en verkopen schilderijen, sculpturen en werk op papier van toonaangevende kunstenaars. Armando, Gerritz, Gubbels, Lucassen, Warffemius, Westerik, Wolkers en vele anderen.
 
Klop bij ons aan in het Kerkepad of maak een afspraak voor bezichtiging van deze unieke collectie.
 
 
Galerie Dit Eiland        
Burenlaan 1
9161 AJ, Hollum
0519 55 44 05  
 
 
 

Keramiekatelier 't Melkkannetje
 
In de vakanties is er een speciaal workshopprogramma. Zie VVV-kalender. Het is zeker de moeite waard om de komen boetseren. De workshops zijn leuk voor jong en oud en kunnen als gezin ook gedaan worden.
 
Keramiekatelier 't Melkkannetje       
Fabrieksweg 20
9161 CZ, Hollum Ameland
0620198940
 
 

Like ons op Facebook

Aldok Tweewielers

ata

Aldok biedt u een uitgebreid assortiment tweewielers,

een uitstekende bezorgservice en scherpte huurtarieven.

Klik hier voor de website!Klik hier voor de website!

Taal / Language / Sprache

Dutch English German